Пошуковий запит: (<.>A=Струнін В$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 8
Представлено документи з 1 до 8
|
1. |
Струніна Л. В. Структурні особливості розвитку інноваційної активності українських підприємств [Електронний ресурс] / Л. В. Струніна, В. В. Струнін // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2014. - Т. 20, № 3. - С. 76-84. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2014_20_3_11
|
2. |
Струнін В. В. Управління бізнес-процесами логістичної системи підприємства [Електронний ресурс] / В. В. Струнін, А. В. Гордієнко // Економіка та держава. - 2016. - № 3. - С. 65-66. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ecde_2016_3_16
|
3. |
Струнін В. В. Трансформація методів управління в логістичній системі [Електронний ресурс] / В. В. Струнін, Ю. В. Бєлікова // Інвестиції: практика та досвід. - 2016. - № 4. - С. 50-52. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ipd_2016_4_12
|
4. |
Струнін В. В. Інноваційні підходи до енергозабезпечення діяльності підприємств харчової промисловості [Електронний ресурс] / В. В. Струнін // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2009. - № 31. - С. 89-91. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2009_31_32 Проблема енергозабезпечення діяльності підприємств останнім часом постала досить гостро. Існуюча парадигма в даній галузі має бути істотно змінена, оскільки створюються абсолютно нові умови у багатовекторному просторі існування підприємств, що безумовно тягнуть за собою переформатування структури доходів та витрат підприємства, ускладнюючи питання утримання позицій на ринках.Розглянуто інноваційні підходи до енергозабезпечення підприємств харчової промисловості. Розкрито сутність та зміст теоретичних засад інноваційного енергозабезпечення на підприємствах харчової промисловості, розвинуто понятійно-категоріальний апарат теорії енергозабезпечення. Обгрунтовано теоретичні основи інноваційного енергозабезпечення діяльності підприємств та фактори впливу на формування потреби у енергоресурсах. Досліджено стан і тенденції розвитку енергозабезпечення діяльності підприємств харчової промисловості, проаналізовано основні показники діяльності підприємств харчової промисловості України за 2009 - 2013 рр., запропоновано методику формування, оцінки та використання енергетичного резерву підприємства. Показано особливості впровадження інноваційних підходів до енергозабезпечення на вітчизняних підприємствах. Запропоновано методичний підхід до оцінювання ефективності заходів з енергозабезпечення. Доведено доцільність використання триєдиного підходу з метою оптимізації процесу енергозабезпечення у сучасних умовах, який дозволяє знизити енерговитрати підприємства, змінити ресурсний баланс підприємства, раціоналізувати логістичні потоки і підвищити ефективність його діяльності.
|
5. |
Струнін В. В. Актуальні проблеми розвитку енергозабезпечення підприємств цукрової галузі України [Електронний ресурс] / В. В. Струнін // Науковий вісник Херсонського державного університету. Сер. : Економічні науки. - 2014. - Вип. 6(3). - С. 145-150. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Nvkhdu_en_2014_6(3)__39
|
6. |
Струнін В. В. Підвищення ефективності транспортно-складської діяльності підприємства [Електронний ресурс] / В. В. Струнін, М. М. Гиря. // Ефективна економіка. - 2016. - № 2. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/efek_2016_2_27
|
7. |
Струнін В. В. Комплексний аналіз логістичної системи підприємства та визначення ефективності від її впровадження [Електронний ресурс] / В. В. Струнін, А. В. Селівончик. // Ефективна економіка. - 2017. - № 1. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/efek_2017_1_21
|
8. |
Струнін В. В. Вітчизняний ринок хлібобулочних виробів: сучасний стан та перспективи розвитку [Електронний ресурс] / В. В. Струнін, Т. М. Філоненко. // Ефективна економіка. - 2014. - № 12. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/efek_2014_12_68
|